Dansk Mobilscene A/S

Sælger til vækstvirksomhed


 

Hos Dansk Mobilscene har vi sat turbo på udviklingen. Vi forventer en kraftig vækst og er særdeles positivt modtaget af markedet, og søger nu en ambitiøs og erfaren sælger til at styrke vores vækst brand Cablefree LED/www.cablefreeled.com.

Cablefree LED har siden 2012 været en del af Dansk Mobilscene A/S. Siden vores start i 2002 har vi konstant udviklet vores sortiment af innovative produkter til eventmarkedet, og er anerkendt udover landets grænser for vores produkter og services af høj kvalitet. Hele Skandinavien betragter vi som vores hjemmemarked og planlægger at åbne nye markeder i den nærmere fremtid.

Din mission

Det bliver din opgave at udvikle vores eksisterende kundeportefølje og udbrede kendskabet til vores produktlinje Cablefree LED til alle relevante målgrupper i Danmark og sikre at Cablefree LED er det foretrukne brand hos branchens beslutningstagere. Du vil samtidigt være ambassadør for resten af vores produktprogram og generere leads til dine kollegaer, som til gengæld vil også have et vågent øje for at hjælpe dig med at få nye leads.

Din primære opgave

Du skal kontakte og besøge nye og eksisterende kunder i hele Danmark, og senere hen i Sverige. Dine kunder findes primært i eventbranchen, både i den private og offentlige sektor, og er som regel yderst velinformeret om nyhederne i vores branche. Din faglige viden om produkterne og din evne til at formidle deres mangfoldige anvendelsesmuligheder, vil være en grundforudsætning for din succes på den lange bane hos de professionelle brugere. Hvis du har kendskab til vores branche, er det afgjort en fordel. Hvis ikke, forventes du at have let ved at sætte dig ind i den hurtigt, så du kan være et effektiv salgsaktiv senest to måneder efter din tiltræden.

Du er:

  • Først og fremmest til "salg og service".
  • Du er en person med en veludviklet situationsfornemmelse, der finder det naturligt at tale med forskellige mennesker.
  • Du arbejder struktureret, er ærlig, vedholdende og troværdig.
  • Du er god til at lytte og kommunikere på alle niveauer og kan skabe langvarige relationer til dine kunder.
  • Du er veltalende, præsentabel og ved hvad der skal til for at lukke en handel i egen person, telefonen eller på skrift.
  • Du finder det let at kommunikere med kunder fra hele Skandinavien, udover flydende engelsk skal du kunne tale og skrive med normænd og svenskere.
  • Du er ambitiøs og har en naturlig offensiv adfærd, men er bevidst om at lange seje træk er mere reglen end undtagelsen
  • Er du bosiddende i køreafstand fra firmaets adresse er det absolut en fordel, men ikke et absolut krav.
  • Nysgerrig og har selvfølgeligt studeret www.cablefreeled.com og www.mobilscene.dk nøje inden vi mødes.

Vi tilbyder:

Et spændende og alsidigt job i en virksomhed med en international udretning, hvor du selv er herre over din hverdag, som byder på mange faglige udfordringer. På længere sigt har du mulighed for at anbefale dig selv til større opgaver, som også kan indeholde aktiviteter i resten af Skandinavien. Din lønpakke forhandles på et attraktivt niveau og vil være tæt relateret til din succes.

Oplysninger om stillingen:

Adm. Direktør Jörg Gaide-Harringe giver gerne yderligere oplysninger vedrørende stillingen, ring på mobil +45 40 40 15 80.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du uddyber dine salgserfaringer og relaterer dem til det aktuelle job. Du skal sende din ansøgning til jgh@mobilscene.dk. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og fortroligt, tiltrædelse efter aftale men vi venter gerne på den rette.


Dansk Mobilscene A/S:

Dansk Mobilscene A/S er en virksomhed i vækst, som har sat et markant præg på eventmarkedet ved at introducere løbende nye koncepter og former som har til hensigt at berige markedets beslutningstagere med inspiration og lettere måder at nå i mål på. Og det bliver vi ved med!